Laga Macbook

Vi utför reparation och service på Mac-datorer

Har du problem med din MacBook? Behöver byta batteri eller har den bara blivit slö? Lugn, vi hjälper dig och självklart ingår gratis felsökning.

Hur får jag min Mac-dator lagad?

Pss.. (Nu har vi gratis felsökning.)

Du kan boka tid i vår butik på västerlånggatan 30 . Ta med ditt Apple-ID samt lösenord inför mötet. Beroende på var du får service så kan du få din dator lagad redan samma dag.

Vad kostar det?

 

Vad kostar det?

Priset beror på vilket typ av reparation som krävs. Kom in till vår butik för att få rätt pris. Du kan även kontakta oss via telefon eller chatt för att få en uppskattning. slutliga serviceavgiften.

Att tänka på inför service

Innan du kommer in med din Mac till oss ska du aktivera FileVault och säkerhetskopiera dina data. Du kan dessutom behöva säkerhetskopian om det blir nödvändigt att formatera om din Mac-dator när den repareras. Phone Repairs ansvarar inte för eventuella dataförluster.

Batteriservice

Vid problem med batteriet är det inte säkert att din bärbara Mac-dator behöver repareras. Av den anledningen kan behöva testa din dator för att avgöra den slutliga serviceavgiften.

Garanti

Vi har alltid garanti när vi utför service, inklusive ersättningsdelar i 90 dagar. Detta erbjuder vi varje gång du får service av oss. Detta gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.