Begagnade Smartphones – Phone repairs

Begagnade smartphones

Vi köper och säljer mobiltelefoner, Samsung Galaxy, Huawei, Sony Xperia och iPad

Välkommen till vår exklusiva samling av högkvalitativa begagnade telefoner! På Phone Repairs. Vi strävar efter att erbjuda dig det bästa inom begagnad teknik, och våra begagnade telefoner är inget undantag.

 

Varför välja begagnat? För det första sparar du pengar. Våra begagnade telefoner erbjuder en överlägsen kombination av pris och prestanda. Vi noggrant väljer och testar varje enhet för att säkerställa att den fungerar felfritt och levererar en enastående användarupplevelse.

 

Dessutom är hållbarhet en viktig del av vår filosofi. Genom att köpa en begagnad telefon bidrar du till att minska elektroniskt avfall och bevarar våra värdefulla resurser. Varje enhet har genomgått en grundlig kontroll och återställts till fabriksstandard, vilket ger dig en pålitlig och miljövänlig produkt.

 

Vårt sortiment innefattar de senaste modellerna från populära tillverkare, inklusive Apple, Samsung, och andra välkända varumärken. Oavsett om du letar efter en avancerad smartphone för arbete eller en pålitlig enhet för vardagsanvändning, har vi något för dig.

 

Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse enkel och bekväm. Varje telefon levereras med en detaljerad beskrivning av dess skick och funktioner så att du kan fatta ett informerat beslut. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och snabb leverans för att säkerställa att du får din begagnade telefon snabbt och säkert.

 

Så varför betala mer för en ny telefon när du kan få samma kvalitet och funktionalitet till ett bråkdel av priset? Utforska vårt utbud av begagnade telefoner idag och upptäck den perfekta enheten för dina behov!

 

Köp Begagnad iPhone i Borås. Hos Phone Repairs kan du tryggt köpa begagnade och renoverade iPhones i nyskick. Välj mellan populära klassiker som iPhone xs  och  iPhone 11 , iPhone x, iPhone Xs och nyare modeller som iPhone 13, iPhone 14 , vi har även andra märken som Samsung Galaxy, Sony Xperia och Huwaei. Alla begagnade mobiler har testats och vid behov reparerats av våra servicetekniker. Varje mobil är upplåst och fabriksåterställs. Våra renoverade iPhones fungerar som nya och ger dig både kvalitet och pålitlighet – till ett lågt pris!

du hittar vår butik i Centrala Borås på Västerlånggatan 30 (Mellan Guldfynd och Buketten) hos oss hittar du Apple-iPhone, Samsung Galaxy, Lg, Sony Xperia till ett billigt pris. Har du några gamla iPhones du vill bli av med? Vi köper dem gärna.
Vi lämnar garanti på våra reparationer och erbjuder felsökningsavgiften!
du hittar vår butik i Centrala Borås på Västerlånggatan 30 (Mellan Buketten och Guldfynd)  hos oss hittar du Apple-iPhone, Samsung Galaxy, Lg, Sony Xperia till ett billigt pris. Har du några gamla iPhones du vill bli av med? Vi köper dem gärna.
Vi lämnar garanti på våra reparationer och erbjuder felsökningsavgiften!

Vi använder cookies på vår sajt för att ge dig som besökare så bra användarupplevelse som möjligt