Laga MacBook

Vi utför reparation och service på Mac-datorer

Laga Macbook Borås, Har du problem med din MacBook? Behöver byta batteri eller har den bara blivit slö? Lugn, vi hjälper dig och självklart ingår gratis felsökning.

Pss.. (Nu har vi gratis felsökning.)

Laga MacBook i Borås

Dator och MacBook service mitt i Borås. Vi reparerar både PC och Mac. Är din dator trasig, blivit smittad med virus eller kanske väldigt långsam? Lämna in din laptop eller stationära dator MacBook till oss på service och låt våra tekniker laga den.

Vi felsöker din dator gratis samt har fastpris på det vanligaste reparationerna. Vi utför också kostnads utlåtande och hjälper dig med försäkringsärenden och dataräddning.

Laga din dator i Borås

Vår Smartphone och datorverkstad finns mitt i Borås Västerlånggatan 30. (Mellan Guldfynd och Buketten). Vi är experter på datorservice, Mac, PC och IT-drift. Lämna in din dator på expressfelsökning så börjar vi felsökning och service redan samma dag.

Varmt välkommen att besöka vår Smartphone, Surfplata och datorverkstad på Västerlånggatan 30 i Borås.

Vi utför felsökning och kostnadsförslag till fast pris, därefter rådgör du tillsammans med våra tekniker om det är aktuellt att reparera eller uppgradera. Enklare fel behöver inte kosta mer än 395kr.

Skulle din dator inte gå att reparera hjälper vi dig gärna att komma igång med en ny.Du kan få all hjälp med uppstart och konfiguration. Vi hjälper dig komma igång med din nya dator på nolltid.

 

  • MacBook Fukt och Flytande skada
  • Moderkort  reparationer
  • MacBook slås inte på
  • MacBook laddas inte
  • Mac trasig skärmTangentbord fungerar inte
  • MacBook Trackpad fungerar inte
  • Byte av MacBook-batteri
  • MacBook överhettning
  • Låsa upp Efi-lösenord

Du kan boka tid i vår butik på västerlånggatan 30 . Ta med ditt Apple-ID samt lösenord inför mötet. Beroende på var du får service så kan du få din dator lagad redan samma dag. Laga MacBook

Vad kostar det?

 

Vad kostar det?

Priset beror på vilket typ av reparation som krävs. Kom in till vår butik för att få rätt pris. Du kan även kontakta oss via telefon eller chatt för att få en uppskattning. slutliga serviceavgiften.

Att tänka på inför service

Innan du kommer in med din Mac till oss ska du aktivera FileVault och säkerhetskopiera dina data. Du kan dessutom behöva säkerhetskopian om det blir nödvändigt att formatera om din Mac-dator när den repareras. Phone Repairs ansvarar inte för eventuella dataförluster.

Batteriservice

Vid problem med batteriet är det inte säkert att din bärbara Mac-dator behöver repareras. Av den anledningen kan behöva testa din dator för att avgöra den slutliga serviceavgiften.

Garanti

Vi har alltid garanti när vi utför service, inklusive ersättningsdelar i 90 dagar. Detta erbjuder vi varje gång du får service av oss. Detta gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Vi använder cookies på vår sajt för att ge dig som besökare så bra användarupplevelse som möjligt