Företagskund – Phone Repairs

För dig som är företagskund

De flesta telefoner råkar förr eller senare ut för en skada som inte täcks av garantin. Det kan handla om allt från en trasig bak kamera, trasig skärm eller en vattenskada. Det är då vi på Phone Repairs rycker in och hjälper dig! Vi förstår att man inte vill behöva vara utan sin enhet och därför erbjuder vi er snabb och effektiv service.

Laga din Smartphone Surf Plata och MacBook

 

Expresservice

Som företagskund får du alltid expresservice samma dag, utan extra kostnad. Du behöver alltså inte vänta i flera dagar på att få din elektronik reparerad. Hos många företag så är expresservice ett tillval, hos oss ser vi det som en självklarhet. Som företagskund prioriteras alltid dina skadade enheter av våra tekniker som har flera års erfarenhet.

Bli ekonomisk- och miljösmart

Gör som många av våra företagskunder, var med och minska den negativa miljöpåverkan. Med ett företagsavtal hos oss kan dina anställda (genom att legitimera sig) lämna in sina trasiga mobiltelefoner i i Centrala Borås drop-in eller buka tid Service på plats. Vi utför en kostnadsfri felsökning och åtgärdar medan kunden väntar (ca 15 min).

Personlig Kontaktperson

Vi har en personlig och snabb kundservice som är dedikerad till alla företagskunder. Vi på Phone Repairs strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för ditt företag. Som företagskund hos oss sparar du både tid och pengar.

Vi använder cookies på vår sajt för att ge dig som besökare så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies krävs för att få sajten att fungera korrekt medan andra används för att du ska få en skräddarsydd upplevelse.