Om företaget

Om Oss

Vi är en självständig verkstad i centrala Borås. Vi är experter på mobilreparationer för iPhone, iPad och Samsung Galaxy. Självklart hjälper vi dig med de flesta modellerna så som Huawei, LG och Sony.  Hos oss får du alltid 1 års garanti på arbete och delar. Vi utför de flesta reparationer in 30 min. Vi arbetar även med de mest komplicerade fallen. Det innebär felsökning på komponentnivå och avancerad lödning. Välkommen in till oss och ta dig en kopp kaffe medans vi återställer din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy.

Nu säljer vi även begagnad iPhone till billigt pris

 

Utbildad personal

Viföljer industristandarden för iPhone-reparation och reparation av iPhone-skärmar. Vår personal genomgår vår utbildningsprogram för att säkerställa att vi följer den senaste industristandarden.

Nöjdhetsgaranti

När du reparerar din telefon hos PhoneRepairs får du alltid 100 dagars garanti på arbetet och dessutom 1 års garanti på våra kvalitétsdelar.

Kvalitetsdelar

Vi säkerhetsställer att våra delar är av högsta kvalité. Det ingår 1 års garanti på våra delar för din trygghet.

Prisvärt

Vår idé är att vi utför ett arbete som är prisvärt och av högsta kvalité iPhone-skärmar. Vår personal genomgår vår utbildningsprogram för att säkerställa att vi följer den senaste industristandarden.

Företag – Lagar inom 25 min

Vi vet att du som företagare inte har tid att vara utan din telefon. Därför lagar vi alltid din telefon inom 25 min utan extra kostnad.

Miljö

Självklart ser vi alltid till att våra delar återvinns för att värna om vår miljö.